Znáte etiketu stolování? Naučte se s Harmony Professional, jak správně stolovat během slavnostních večerů.

Slavnostní večeře, svatba či speciální událost? Díky Harmony Professional si budete jisti, jak správně prostřít stůl, a dotvořit tak příjemnou atmosféru ve Vašem provozu. Podívejme se společně, jak by měl vypadat dokonale prostřený stůl, na kterém samozřejmě nesmí chybět papírové ubrousky Harmony Professional.

  1. Ubrousek (nesmí chybět)
  2. Salátová vidlička
  3. Vidlička na rybu
  4. Vidlička určená pro hlavní chod
  5. Servisový talíř (nepoužívá se k samotnému servírování jídla) nebo také talíř určený pro hlavní chod
  6. Salátový talíř
  7. Miska na polévku
  8. Nůž určený pro hlavní chod
  9. Nůž na rybu
  10. Čajová lžička
  11. Polévková lžíce
  12. Salátový nůž
  13. Talíř na pečivo a máslo
  14. Nůž na máslo
  15. Dezertní nůž
  16. Dezertní lžička
  17. Vidlička na dort
  18. Sklenice na vodu
  19. Sklenice na červené víno
  20. Sklenice na bílé víno
  21. Podšálek
  22. Čajový/kávový šálek
  23. Jmenovka