Jak připravit teplý dýňový salát s granátovým jablkem? – video

Jesenný recept od Pána Tymiána.

Hokkaido dýně bude hlavní ingrediencí našeho receptu. Ukážeme vám skvělý tip na teplý podzimní salát z hokkaido dýně podle Pana Tymiana. Je to jednoduchý recept, na který potřebujete jen několik surovin, které máte často doma.

Co budeme potřebovat?

– hokkaido dýni

– granátové jablko

– střídku z bílého chleba

– tvaroh měkký hrudkovitý

– 50 g medu

– 50 g červeného vinného octa

– čerstvý tymián

– sůl

– černý pepř mletý

– olivový olej

Odběr novinek

Zadejte svůj e-mail a užijte si všechny rady, tipy a novinky.

Zadejte prosím platný e-mail
Před odesláním musíte souhlasit

Postup

Troubu si rozehřejeme na 190 °C. Dýni zbavíme jadérek, nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čerstvý tymián. Pečeme v troubě 20 až 25 minut, dokud není měkká.

Chléb natrháme na menší kousky, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Pečeme v troubě 10 až 15 minut.

Z granátového jablka vyjmeme jadérka a odložíme stranou.

Mezitím si připravíme zálivku z vinného octa a medu, kterou povaříme, dokud nebude mít konzistenci sirupu.

 

Po dopečení dýně už vše stačí jen naservírovat na talíř. Dobrou chuť!

See more articles in this category diy recept pán tymián video
Další články

Jak připravit domácí plněné ravioli? – video

Venku máme letní vedra a v takové dny je nejlepší...

Zjistit více

Jak si vyrobit letní osvětlení? – video

Zavařeninové láhve lze využít i jinde než v kuchyni při...

Zjistit více

Letní grilování: Recepty a tipy na úžasná jídla

Léto je ideální čas na grilování s přáteli, rodinou a...

Zjistit více